Page 69 - EnterDC ONLINE
P. 69

GASTRO: RESTAURACE - KAVÁRNY - BARY

                         K této příležitosti jsme pro Vás  GASTRO
            v restauraci Fabrika připravili slavnostní „

                          SVATOMARTINSKÉ MENU“:

                    1. Předkrm … paštička z drůbežích
                      jater s mandlemi, opečený toast

                  2. Polévka ... Staročeský kaldoun

              3. Hlavní chod … 1/4 Svatomartinské
          husy s mandlovou nádivkou, pečená na
        bylinkách se švestkami a jablky, špekový
        knedlík a knedlík pana továrníka, červené
   brusinkové zelí. /1/4 husy - cca 450 - 500g/

     4c2en5a ,- 4. Dezert … martinské rohlíčky
Rezervace je možná na tel.: 412 525 412

                                                           69
   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74