Page 66 - EnterDC ONLINE
P. 66
GASTRO: ROZHOVOR - LUKÁŠ VÝRAVA
majitelé: zleva Petr Rokyta a Václav Mrázek Lukáš Výrava
KAŽDÝ MĚSÍC
NĚCO NOVÉHO
GASTRO Věděli jste, že v Předlicích už delší dobu běží Kurzy vaření a různé semináře pro děti,
dospělé, resp. celé rodiny? Ukuchtit si a ochutnat můžete takřka vše, od tradiční české
kuchyně, různých specialit, vegetariánských pokrmů až po sushi...
Nechte se tedy zlákat aktuálními termíny a dorazte do ústeckého Showroomu 12
Na Luhách 12 sami! Provozuje jej společnost GASTROTECHNO GROUP s.r.o., která se na
potravinářském trhu nachází od roku 1993 a za níž odpovídá Lukáš Výrava.
Co plánujete do konce roku? kurzu, ale většinou to je těch 10 lidí, pakliže
Do konce roku plánujeme velmi osvědčené je to kurz vaření. Pokud seminář, pak se baví-
dětské vaření, které je v podstatě okamžitě me o zhruba 35 lidech.
po vypsání naplněné, ale také kurzy na pří-
pravu těst na vánoční cukroví nebo pečení Jaký je poplatek - na jaké bázi přihláše-
perníkové chaloupky. Též chystáme kurz ní funguje?
s kaprem v hlavní roli. Určitě je na co se těšit. Cena se liší kurz od kurzu. Záleží na suro-
vinách, kuchaři. Přihlásit se lze přes naše
Komu jsou kurzy a semináře určeny, webové stránky.
přihlásit se může každý?
Kurzy a semináře jsou určeny všem věko- Vybaveni jste na té nejlepší a nejmoder-
vým i dovednostním kategoriím. Najdou se nější úrovni a též děláte živé streamy, že?
u nás samozřejmě i pro odbornou veřejnost Ano, náš showroom je vybaven nejmoder-
- kuchaře, šéfkuchaře. Spolupracujeme nějším zařízením, které jsme schopni dodat
s Asociací kuchařů a cukrářů ČR. i našim nejnáročnějším zákazníkům. Také
máme velmi kvalitní kamerový systém, díky
Kapacita je nějak omezena? kterému jsme schopni streamovat - živě
Každý kurz začíná na minimálním počtu vysílat.
pěti lidí, maximální počet záleží na typu -ED-
66