Page 51 - EnterDC ONLINE
P. 51

4     Fit tip: Kuřecí plátek s chřestem a hráškovou rýží             119,-
              menu
16.6.               Kuřecí vývar, smažený kuřecí řízek
19.6.         1
20.6.pátek    2     s bramborovou kaší (95), okurkový salát                        109,-
21.6.         3
22.6.         menu  Uzené maso s moravským zelím a bramborovým knedlíkem 95,-
23.6.
              1     Rizoto z kuřecího masa sypané sýrem                            99,-
              2
              3     Fit tip: Mahi-mahi se zeleninovým kus-kusem                    129,-
              4
              menu  Kuřecí vývar, grilovaná uzená plec

     pondělí  1     s bramborovou kaší(89), okurkový salát                         99,-
              2
              3     Vepřový plátek na žampionech s rýží                            99,-
              4
              menu  Kuřecí cordon bleu s vařeným bramborem azelným salátem 109,-

              1     Boloňské lasagne                                               99,-
              2
              3     Fit tip: Treska s hráškovou pěnou polníčkem a celozrnou bagetou 129,-
              4
              menu  Kuřecí vývar, čočka na kyselo s grilovanou klobásou

     úterý    1     a sázeným vejcem(89), kompot                                   99,-
              2
              3     Obalovaný sýr s bramborem a domácí tatarkou                    95,-
              4
              menu  Jelení guláš s houskovým knedlíkem                             129,-

              1     Kuřecí steak s omáčkou z hlívy ústřičné s opečeným br.         119,-

                    Fit tip: Grilovaná kuř. prsíčka se salátem z ovoce a polníčku  119,-

                    Kuřecí vývar, vepřové maso v kapustě

     středa         s mačkaným bramborem(89), mrkvový salát                        99,-

                    Pečený vepřový bok s bramborovou kaší                          89,-

                    Kuř. stehno pečené na černém pivu s br. kne. a červeným zelím 99,-

                    Hovězí na bílých hříbkách ve smet. omáčce s chodským rozpekem 109,-

                    Fit tip. Krůtí plátek na rajčatech s rýží                      119,-

                    Kuřecí vývar, francouzské

     čtvrtek        brambory(89), vanilkový pudink                                 99,-

                    Sekaná roláda s baby špenátem a bramborovou kaší               89,-

                    Kuřecí čínská směs s dušenou rýží                              99,-

                    Pečené kachní stehno s červeným zelím a bra. knedlíkem         139,-

                    Fit tip. Řecký salát s tofu                                    109,-

                    Kuřecí vývar, smažený vepřový řízek s bramborovým

     Pá             salátem(95), okurkový salát                                    109,-

                    Vepřový roast pork s bramborem a domácí tatarkou               99,-

další jídla z polední menu najdete u nás na jidelním lístku a na www.fabrikadecin.cz
   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56