Page 49 - EnterDC ONLINE
P. 49

HUDBA: LABEFEST

1.6.     menu  Kuřecí vývar, vepřové maso na kmínu s petrželkovým mačkaným

čtvrtek        bramborem(89), okurkový salát                               99,-

         1 Pštrosí vejce s bramborovou kaší                                89,-

         2 Přírodní hovězí pečeně s rýží                                   99,-

         3     Pečené kachní stehno s červeným zelím a br. knedlíkem       139,-

         4 Fit tip: Kuřecí plátek s rajčatovou salsou a rýží               109,-

2.6.     menu  Kuřecí vývar, smažený kuřecí řízek

pátek          s bramborovou kaší (95), okurkový salát                     109,-

         1     Hovězí maso v rajské omáčce s houskovým knedlíkem            95,-

         2 Čínské nudle s kuřecím masem                                    109,-

         3 Kuřecí prsíčko na žampionech s kroketami                        109,-  HUDBA

5.6.     menu  Kuřecí vývar, mexické fazole

               s klobásou a pečivem(89), mrkvový salát                     99,-

pondělí  1 Kuře na paprice, farfalle 95,-

         2 Španělský ptáček s rýží 99,-

         3 Mini-gnocchi s vep. panenkou a žampionovou smet. omáčkou 129,-

         4 Fit tip: Kari rizoto s fazolemi a kuřecím masem                 109,-

6.6.     menu  Kuřecí vývar, vepřové výpečky s chlupatým

               knedlíkem a zelím(95), rajský salát                         99,-

úterý    1 Smažená tilápie s bylinkovou bramborovou kaší                   95,-

         2 Vepřová plátek na fazolkách s bramborem                         99,-

         3 Studené papardelle s kuřecím masem                              119,-

         4     Fit tip. Kus-kus s gril. balkánskou zeleninou a kuř. masem  129,-

7.6.     menu  Kuřecí vývar, opečená jitrnička

               s bramborem a zelím(89), domácí perník                      99,-

středa   1 Ledvinky na cibulce s rýží                                      89,-

         2 XXL: Pečené kuře s domácími nudlemi a nádivkou                  99,-

         3 Kovářský kotlet                                                 99,-

         4 Fit tip: Pstruh lososový s bylinkovým pestem a zel. salátem 129,-

8.6.     menu  Kuřecí vývar, rizoto z vepřového masa

               sypané sýrem(95), zelný salát                               99,-

         1 Lívance s borůvkovým přelivem                                   75,-

další jídla z polední menu najdete u nás na jidelním lístku a na www.fabrikadecin.cz

                                                                                                  43
   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54