Page 49 - EnterDC ONLINE
P. 49
HUDBA: LABEFEST
1.6. menu Kuřecí vývar, vepřové maso na kmínu s petrželkovým mačkaným
čtvrtek bramborem(89), okurkový salát 99,-
1 Pštrosí vejce s bramborovou kaší 89,-
2 Přírodní hovězí pečeně s rýží 99,-
3 Pečené kachní stehno s červeným zelím a br. knedlíkem 139,-
4 Fit tip: Kuřecí plátek s rajčatovou salsou a rýží 109,-
2.6. menu Kuřecí vývar, smažený kuřecí řízek
pátek s bramborovou kaší (95), okurkový salát 109,-
1 Hovězí maso v rajské omáčce s houskovým knedlíkem 95,-
2 Čínské nudle s kuřecím masem 109,-
3 Kuřecí prsíčko na žampionech s kroketami 109,- HUDBA
5.6. menu Kuřecí vývar, mexické fazole
s klobásou a pečivem(89), mrkvový salát 99,-
pondělí 1 Kuře na paprice, farfalle 95,-
2 Španělský ptáček s rýží 99,-
3 Mini-gnocchi s vep. panenkou a žampionovou smet. omáčkou 129,-
4 Fit tip: Kari rizoto s fazolemi a kuřecím masem 109,-
6.6. menu Kuřecí vývar, vepřové výpečky s chlupatým
knedlíkem a zelím(95), rajský salát 99,-
úterý 1 Smažená tilápie s bylinkovou bramborovou kaší 95,-
2 Vepřová plátek na fazolkách s bramborem 99,-
3 Studené papardelle s kuřecím masem 119,-
4 Fit tip. Kus-kus s gril. balkánskou zeleninou a kuř. masem 129,-
7.6. menu Kuřecí vývar, opečená jitrnička
s bramborem a zelím(89), domácí perník 99,-
středa 1 Ledvinky na cibulce s rýží 89,-
2 XXL: Pečené kuře s domácími nudlemi a nádivkou 99,-
3 Kovářský kotlet 99,-
4 Fit tip: Pstruh lososový s bylinkovým pestem a zel. salátem 129,-
8.6. menu Kuřecí vývar, rizoto z vepřového masa
sypané sýrem(95), zelný salát 99,-
1 Lívance s borůvkovým přelivem 75,-
další jídla z polední menu najdete u nás na jidelním lístku a na www.fabrikadecin.cz
43